Μια νέα εποχή ξεκίνησε

Το 1962, η Henkel παρουσίασε το Somat, την πρώτη καθαριστική φόρμουλα στην Γερμανία που αναπτύχθηκε ειδικά για πλυντήρια πιάτων. Εκείνη την εποχή, το πλύσιμο πιάτων ήταν συνήθως μια επίπονη δουλειά ενώ οι ηλεκτρικές οικιακές συσκευές δεν ήταν πολύ συχνές και το πλυντήριο πιάτων ήταν μια απρόσιτη πολυτέλεια.

Επανάσταση: Ταμπλέτες Somat

Το 1989, το Somat για άλλη μια φορά απέδειξε την ικανότητά του να καινοτομεί και ήταν η πρώτη μάρκα που κυκλοφόρησε απορρυπαντικά για πλυντήρια πιάτων σε μορφή ταμπλέτας. Η τότε επαναστατική μορφή έγινε γρήγορα το πρότυπο της αγοράς. Σήμερα 4 στους 5 καταναλωτές χρησιμοποιούν ταμπλέτες στα πλυντήρια πιάτων τους. Με τις ταμπλέτες, το Somat άλλαξε για πάντα το τοπίο στην καθαριότητα πιάτων.

Λανσάρισμα: Somat 2 σε 1

'Το Somat 2in1 ήταν το πρώτο απορρυπαντικό που λάνσαρε ταμπλέτα με ενσωματωμένο πυρήνα λαμπρυντικού. Η προσθήκη επιπλέον λαμπρυντικού δεν ήταν πλέον απαραίτητη και από τότε διευκόλυνε εκατομμύρια ανθρώπους.

Πολυλειτουργικό τζελ

Το Somat παρουσίασε το Somat Perfect Gel. Το τζελ πλυντηρίου πιάτων που διαλύεται γρήγορα και καθαρίζει άμεσα.

Νέες Καινοτομίες

Η Somat κυκλοφόρησε το Somat Multi Gel Tabs - καινοτόμες προ-δοσολογημένες ταμπλέτες για λαμπρά αποτελέσματα.

Somat Gold - την ισχυρότερη και πιο ολοκληρωμένη φόρμουλα Somat. Αφαιρεί ακόμα και υπολείμματα αμύλου που έχουν στεγνώσει.

Νέοι Ορίζοντες

100% ισχύς - 0% φωσφορικά άλατα

Ισχυρό και φιλικό περιβάλλον: Η Somat έχει αφαιρέσει φωσφορικά άλατα σε όλα τα καθαριστικά της από τον Απρίλιο. Τα καθαριστικά Somat χωρίς φωσφορικά άλατα προσφέρουν τη γνωστή ισχυρή απόδοση Somat, και είναι φιλικά στο περιβάλλον.

Καθαριστικό πλυντηρίου Somat

Για τέλεια καθαρό και αποτελεσματικό πλυντήριο πιάτων! Στο παρελθόν ήταν απαραίτητος ένας περίπλοκος κύκλος ξεβγάλματος, το Somat ανέπτυξε το πρώτο καθαριστικό για τα πλύντηρια πιάτων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια κανονική πλύση. Αυτό εξοικονομεί όχι μόνο χρόνο, αλλά ενέργεια και νερό.