Skip to Content

Τι συμβαίνει μέσα σε ένα πλυντήριο πιάτων; Ας ρίξουμε μια ματιά στα βίντεο από αδιάβροχες κάμερες!

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι συμβαίνει στο πλυντήριο πιάτων όταν κλείνετε την πόρτα; Σε αντίθεση με τα πλυντήρια ρούχων, όπου μπορείτε να δείτε την άνοδο της στάθμης του νερού και τον αφρό να σχηματίζεται, το τι συμβαίνει κατα την διάρκεια μιας πλύσης πιάτων είναι λίγο μυστήριο. Χάρη στους χρήστες του Youtube που είναι εξοπλισμένοι με αδιάβροχες κάμερες, δεν αναρωτιόμαστε πλέον τι συμβαίνει. Τα βίντεό τους καταγράφουν κάθε στάδιο του κύκλου πλύσης.

"ΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΊΟΥ ΠΙΆΤΩΝ;" - ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΑΠΌ ΜΌΝΑ ΤΟΥΣ

Υπάρχουν τόσα πολλά βίντεο που δείχνουν τι συμβαίνει μέσα σε ένα πλυντήριο πιάτων στο Youtube, που πιθανότατα, θα βρείτε ένα που να δείχνει ακριβώς τι συμβαίνει μέσα στο δικό σας μοντέλο. Η επιτυχία αυτών των βίντεο αποδεικνύει ότι είναι μια διαδικασία για την οποία πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν περισσότερα. Ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο σε αυτή την κατηγόρια έχει περισσότερες από 9 εκατομμύρια προβολές! Προσοχή: Τα σχόλια του Youtube δείχνουν ότι η παρακολούθηση αυτών των βίντεο είναι λίγο εθιστική!

ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ ΔΡΆΣΗΣ CAM ΔΕΊΧΝΟΥΝ ΚΆΘΕ ΣΤΆΔΙΟ ΤΟΥ ΚΎΚΛΟΥ ΠΛΎΣΗΣ

Εκτός από περιέργεια, γιατί πολλοί άνθρωποι δείχνουν ενδιαφέρον για ένα βίντεο που δείχνει τι συμβαίνει μέσα σε ένα πλυντήριο πιάτων; Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι άνθρωποι θέλουν πάντα να μαθαίνουν! Εξάλλου, αν δείτε τι συμβαίνει μέσα σε αυτό καταλαβαίνετε πώς λειτουργεί, το οποίο με τη σειρά του διευκολύνει τη σωστή φόρτωση ενός πλυντηρίου πιάτων και την επιδιόρθωση των απλών προβλημάτων του. Αλλά πρώτα, ας δούμε τα στάδια πλύσης που διακρίνονται σε αυτά τα βίντεο.

  1. Η βάση του πλυντηρίου πιάτων γεμίζει με νερό. Παρατηρήστε πόσο λίγο νερό χρειάζεται. Το νερό που τρέχει στο πλυντήριο πιάτων μπορεί να είναι ήδη ζεστό ή να θερμαίνεται στο εσωτερικό του.
  2. Το νερό αντλείται στους βραχίονες ψεκασμού. Αρχίζουν να περιστρέφονται γρήγορα, ψεκάζοντας ολόκληρο το πλυντήριο πιάτων και όλο το περιεχόμενό του.
  3. Το δοχείο απορρυπαντικού ανοίγει και η ταμπλέτα, το υγρό ή η σκόνη απελευθερώνεται στο μηχάνημα.
  4. Ανάλογα με τη θέση της κάμερας, μπορείτε να δείτε το απορρυπαντικό να διαλύεται αργά στο ζεστό νερό. Δεν σχηματίζει πολλούς αφρούς, κάτι που είναι καλό (θα το επιβεβαιώσει οποιοσδήποτε έχει καταστρέψει το πλυντήριο πιάτων του προσθέτοντας κανονικό σαπούνι πιάτων).
  5. Το βρώμικο νερό αποστραγγίζεται και το καθαρό νερό αντλείται για το ξέβγαλμα.
  6. Τέλος, το στάδιο του στεγνώματος… για το οποίο δεν έχουμε πολλά να πούμε!

ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΎΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΉΣΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ ΠΙΆΤΩΝ

  1. Πρώτα απ 'όλα, τα βίντεο αυτά βοηθούν στην κατάριψη ορισμένων μύθων σχετικά με το τι συμβαίνει μέσα σε ένα πλυντήριο πιάτων. Μία από τις πιο κοινές παρεξηγήσεις για τα πλυντήρια πιάτων είναι ότι γεμίζουν με νερό. Όχι, τα πιάτα δεν βυθίζονται σε νερό, ούτε καθαρίζονται από "νεράιδες πλυντηρίου πιάτων" οπλισμένες με μικροσκοπικά σφουγγάρια.

2. Μόλις δείτε τους βραχίονες ψεκασμού να περιστρέφονται, που τροφοδοτούνται αποκλειστικά από τη δύναμη του νερού, θα καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να διατηρείτε τα ακροφύσια καθαρά, χωρίς άλατα. Χρησιμοποιήστε αλάτι πλυντηρίου και καθαρίστε τακτικά ττην συσκευή σας για να εξασφαλίσετε την σωστή λειτουργία της.

3. Ένα βίντεο το οποίο θα παρουσιάζει το ακριβές μοντέλο της συσκευής σας μπορεί να σας βοηθήσει να φορτώσετε το πλυντήριο πιάτων πιο αποτελεσματικά.

4. Βλέποντας πόσο λίγο νερό χρησιμοποιεί το πλυντήριο πιάτων θα πείσει ακόμη και τον πιο δύσπιστο, ότι αυτός είναι ο πιο οικονομικός και φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος καθαρισμού των πιάτων σας. 

Περισσότερα στην κατηγορία

  • Πώς να απαλλαγείτε από τις μυρωδιές του πλυντηρίου πιάτων
  • Αντιμετώπιστε τα άλατα - συμβουλές ειδικά για το σκληρό νερό στο πλυντήριο πιάτων σας
  • Πλύνετε σαν επαγγελματίας - πώς να γεμίσετε το πλυντήριο πιάτων για τα καλύτερα αποτελέσματα
  • Τι συμβαίνει μέσα σε ένα πλυντήριο πιάτων; Ας ρίξουμε μια ματιά στα βίντεο από αδιάβροχες κάμερες!

#ENJOYTOGETHER

  • Συνεργαζόμαστε με την Kitchen Stories ™ για να σας προσφέρουμε την τέλεια συνταγή για εσάς αλλά και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα που θέλετε να ευχαριστήσετε στην επόμενη συνάντηση.

  • Δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Πάντα υπάρχει ένας καλός λόγος να απολαύσετε ένα καλό γεύμα μαζί με αγαπημένους.

  • Ποιος είπε ότι το πλυντήριο πιάτων πρέπει να είναι βαρετό; Με αυτά τα tips αλλά και τα παιχνίδια μας η διασκέδαση είναι εγγυημένη! (Διασκέδαση αλλά και καθαριοτητα! Αφού με τα προϊόντα Somat, το πλύσιμο των πιάτων είναι εξαιρετικά εύκολο!)